Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 21 september 2017

Maak kennis met de fractie en doe mee!

Beste D66-leden in Eijsden-Margraten,

De fractie van D66 in de gemeenteraad is actief op zoek naar mensen die zich willen kandideren voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. Dat kan voor een verkiesbare- of een onverkiesbare plek. Je kunt op verschillende manieren een actieve bijdrage leveren aan de aankomende verkiezingscampagne.

Wil je eens kennis komen maken met onze fractie en meer te weten komen over de aankomende campagne? We nodigen alle geïnteresseerde leden én mensen die overwegen lid te worden van D66 uit om op vrijdag 29 september aan te schuiven bij de fractievergadering.

De fractievergadering vindt plaats in het gemeentehuis te Margraten (Amerikaplein 1). U bent welkom vanaf 19.30 uur.

Wilt u langskomen? Dan waarderen wij het als u even een mailtje stuurt aan onze fractievoorzitter Franklin Boon.

Graag tot dan!